Geng Aku

Isnin, 7 Disember 2009

Natasha Hudson Nafi Bercerai Kali Ketiga.

Natasha menafikan dakwaan yang mengatakan dia pernah berkahwin dengan jejaka Inggeris
 
BUKAN kali kedua seperti mana yang diuar-uarkan kepada umum, sebaliknya kali ketiga! Itulah dakwaan yang menggambarkan perihal sebenar penceraian aktres Natasha Hudson, 27, yang cukup mengejutkan dan tersimpan erat tanpa diketahui ramai.

Justeru, peluang bersemuka dengan Natasha kelmarin adalah ruang terbaik buat kami mendapatkan pengakuan empunya badan akan kesahihan cerita yang diperoleh daripada beberapa sumber.Sebaik diajukan dengan pertanyaan itu, Natasha yang ditemui sejurus selepas berakhirnya sidang media kelmarin mempamerkan reaksi terkejut.

Dengan nada sedikit meninggi tatkala menafikan pertanyaan itu, Natasha menyatakan bahawa penceraian kali ini adalah yang kedua seperti diketahui umum dan berkeras menolak dakwaan angka penceraian kali ini adalah yang ketiga."Apa? Mana anda dengar semua cerita karut ini? Itu tidak benar! Anda tidak boleh sesuka hati membuat tuduhan. Cerita itu sangat mengarut!" tegas Natasha dengan wajah terkejut.

Menurut sumber terdekat dengan Natasha itu, cerita perkahwinan pertamanya bersama seorang jejaka Ireland itu memang tidak diketahui ramai. Malah, ketika ditanya sama ada dia pernah berkahwin dengan seorang jejaka berbangsa Inggeris menerusi perkahwinan pertama, Natasha bertegas, cerita karut itu sama sekali tidak berasas.

"Cerita itu tidak berasas sama sekali. Hakikatnya, saya bercerai hanya sebanyak dua kali dan bukan tiga kali seperti yang didakwa. Pertama, bersama Faiz di mana perkahwinan kami hanya bertahan selama empat bulan dan perkahwinan kedua dengan Shahrin selama dua tahun. Itu kebenarannya."Dakwaan yang mengatakan saya pernah berkahwin dengan lelaki mat saleh (jejaka Inggeris) adalah tidak benar dan mengarut. Saya tidak pernah tertarik dengan lelaki mat saleh, apatah lagi untuk berkahwin. Maka, cerita ini sangat mengarut. Anda tidak sepatutnya percaya dengan cerita karut yang dipaparkan di blog dan internet. Itu sama sekali tidak benar!" tegas Natasha lagi.

Malah, Natasha turut menambah bahawa tuduhan dan dakwaan tersebut membuatnya teruja dan tidak sabar untuk bercerita kepada orang tuanya.

Dalam pada itu, ibu kepada Nessa Helena ini terus ditanya mengenai tindakannya meminggirkan wartawan ketika di majlis perkahwinannya dengan Datuk Shahrin Zahari dan mula mencari media setelah berlakunya episod luka ini.
Natasha bagaimanapun menyesali perbuatannya dan mengaku dia banyak belajar daripada kesilapan itu.

"Saya benar-benar belajar daripada tindakan saya dulu. Ketika itu saya masih muda dan tidak berfikir panjang ketika membuat keputusan. Saya beranggapan bahawa keputusan itu adalah pilihan terbaik tetapi ternyata saya silap.

"Saya tidak pandai bergaul dengan rakan media dan tidak sedar tindakan bodoh itu akhirnya mengundang padah. Kini, saya belajar daripada kesilapan itu dan cuba perbaiki diri," akui Natasha mengakhiri bicara kontroversi itu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails